Nils Malmoros
 
nils

Oscarkandidat holder foredrag til Sindets Dag

29.09.2014
oprettet af Christian Sloth Olesen, sidst rettet af Christian Sloth Olesen,

Nils Malmros, der har instrueret den danske kandidat til næste års Oscaruddeling - filmen ”Sorg og Glæde”, holder foredrag fredag den 10. oktober på Randers Sundhedscenter. Det sker som led i Sindets Dag, der også byder på oplæg og workshop om mental sundhed.

Der bliver mulighed for at høre den danske kandidat til næste års Oscaruddeling, nemlig filminstruktør Nils Malmros, når Sindets Dag bliver afholdt i Randers Sundhedscenter fredag den 10. oktober.

Sindets Dag bliver hvert år markeret i hele verden af World Federation for Mental Health. I Randers byder dagen – foruden foredrag med Nils Malmros - på forskellige oplæg og workshop om mental sundhed. Det vil være muligt at se kortfilmen “En anderledes barndom”, og hele dagen vil der være forskellige informations- og salgsboder.

Sindets Dag er en invitation til alle borgere
I Randers er der et tæt samarbejde mellem frivillige foreninger og Randers Kommune på psykiatri- og sundhedsområdet. Ønsket med Sindets Dag er at invitere alle borgere til at se, hvad der findes af tilbud hos de forskellige foreninger og i Randers Kommune. Også de borgere, der ikke til daglig bruger og kender tilbuddene.

Der er arrangementer både på selve Sindets Dag den 10. oktober og på andre dage i oktober, herunder altså foredraget med Nils Malmros.

Ivrig og rost foredragsholder
Nils Malmros har instrueret filmen ”Sorg og Glæde”, der for nylig er blevet udnævnt til den danske kandidat til næste års Oscar. Om filmen når hele vejen til Oscaruddelingen i Los Angeles til marts bliver først afgjort senere, men uanset hvad er her en chance for at få et indblik i Nils Malmros’ eget liv og de berømte film, han har instrueret.

Nils Malmros er selvlært filminstruktør og uddannet læge. Og så er han en ivrig og meget rost foredragsholder, der formår at underholde både unge og gamle fra start til slut.

Billetter efter først til mølle
Det koster kun 50 kroner at købe billet til foredraget. Billetterne bliver solgt efter først til mølle princippet og kan bestilles ved at sende en mail til trine.juel@randers.dk.

Foredraget finder sted fredag den 10. oktober fra klokken 13.00-15.00 på Randers Sundhedscenter, Thors Bakke, 8900 Randers C.

-- FAKTA --

Sindets Dag bliver hvert år markeret den 10. oktober i hele verden af World Federation for Mental Health for at skabe opmærksomhed og for­ståelse for sindslidelser og psykisk sundhed. I Randers er der en række arrangementer på selve dagen og på andre dage i oktober.

- Hent oversigt over alle arrangementer, inkl. programmet for Sindets Dag, fredag den 10. oktober.